Vildledende og bedragerisk indhold

Denne politik gælder for indtægtsgenerering på X og X's betalte annonceringsprodukter.

Hvad er politikken?

X forbyder promovering af bedragerisk og vildledende indhold på globalt plan. Annoncer må ikke promovere følgende:

Vildledende indhold
  • Annoncer må ikke promovere produkter eller tjenester ved hjælp af vildledende markedsføring eller misvisende forretningsmetoder. Eksempler på dette:
    • Brug af clickbait-taktikker, hvor det primære formål er at få brugerne til at klikke på en landingsside gennem overdrevet, sensationspræget, ukorrekt sprog eller opfordringer til handling.
    • Brug af vildledende taktikker eller påstande under promoveringen af et produkt eller en tjeneste.
    • Promovering af tilbud, der ikke er tilgængelige, eller udeladelse af vigtige oplysninger om priser, betalingsbetingelser eller udgifter, som kunden vil blive pålagt.
Bedrageriske metoder
  • Annoncer må ikke promovere indhold i forbindelse med bedragerisk eller svindelagtig adfærd. Eksempler på dette:
    • At narre brugere til at sende penge eller dele personlige oplysninger uden et håndgribeligt produkt eller en tjeneste.
    • At tilbyde pengegaver.
    • Promovering af økonomiske svindelnumre, f.eks: "bliv hurtigt rig", netværksmarkedsføring, pyramidespil, ændring af lån, billige aktier, NFT'er, Altcoins eller binære optioner (se Finansielle produkter og tjenester for at få flere oplysninger).
Umulige resultater
  • Annoncer må ikke indeholde indhold, der lover eller antyder umulige muligheder eller resultater. Eksempler på dette:
    • Promovering af urealistiske påstande, resultater inden for en bestemt periode eller sundhedsmæssige eller økonomiske muligheder.
    • Promovering af påstande eller tjenester, der forsøger at ændre en persons seksuelle orientering, kønsidentitet eller kønsudtryk.
Omgåelse af systemer
  • Annoncer må ikke anvende cloaking-taktikker, på anden måde begrænse adgangen til landingssiden eller ændre URL-indhold efter indsendelsen for at omgå gennemgangsprocessen.
Ikke-eksisterende funktioner eller funktionalitet
  • Annoncer må ikke indeholde indhold med ikke-eksisterende funktioner eller funktionalitet. Eksempler på dette:
    • Efterligning af X-lignende funktioner, hvor funktionaliteten ikke findes.
    • For mange omdirigeringer på landingssider.
    • Det kreative aktiv indeholder funktioner eller opfordringer til handling, der ikke fungerer.

Hvilke andre X-ressourcer relaterer til denne politik?

Ulovlige produkter og tjenesteydelser

Politik for finansielle tjenesteydelser

Politik for sundhedspleje

Hvad skal annoncører vide om denne politik?

Gennemgå vores retningslinjer, og sørg for, at du forstår kravene til dit brand og din virksomhed. Du er ansvarlig for alt dit promoverede indhold på X. Dette inkluderer overholdelse af gældende love og bestemmelser vedrørende annoncer.

Hvis du er annoncør med en konto eller posts, der er under gennemgang, og du gerne vil tjekke din status eller anmode om en hurtig gennemgang, skal du logge ind på ads.x.com og indsende en henvendelse ved hjælp af knappen Hjælp i øverste højre hjørne af kontrolpanelet.

Er du klar til at komme i gang?

Du kan se tilgængelige oversættelser af denne artikel ved at vælge et sprog nederst i højre hjørne af denne side. Oversættelserne er ment som en hjælp og ændrer ikke indholdet af vores politikker. Den engelske version er gældende og bør være din reference i tilfælde af uoverensstemmelse mellem en oversættelse og den engelske version.